Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop “gelli plate printen”

Textielverf en meer workshop gel printen

18/09/2021 / 10:00 15:00

De workshop gelli plate printen inspireert je om zelf prachtige monoprints te maken met een Gelli Plate of Gel Press plaat. Je leert de basis van “omgekeerd stempelen” met allerlei eenvoudige hulpmiddelen. De afdrukken kunnen gemaakt worden met textielverf op stof, maar het kan echter ook met acrylverf op papier. Daarnaast laat ik je zien hoe je “foto’s” overzet naar stof met de gelli plate. Natuurlijk omvat deze workshop ook een full colour naslagwerk om thuis terug te lezen. Ten slotte heb ik natuurlijk ook een aantal handige tips&tricks voor je.

Kosten: € 40,00 per persoon, incl. koffie, thee, frisdrank en excl. materialen en lunch.
Ik geef de workshop gelli plate printen in mijn atelier in Wagenberg (tussen Breda en Dordrecht). Niet rolstoeltoegankelijk.
Aanmelden via e-mail of chat o.v.v. de workshop, datum, naam, e-mailadres en telefoonnummer, waarna de benodigdhedenlijst en betalingsgegevens toegezonden worden.
Annulering via e-mail. Na ontvangt van een bevestigingsmail is de annulering definitief; de datum van binnenkomst van de e-mail is de annuleringsdatum. Tot twee weken voor aanvang van de workshop wordt het volledige bedrag teruggestort; daarna is restitutie niet mogelijk. Het is echter wel mogelijk om (na overleg) een vervanger te sturen.
De meeste materialen kun je ook aanschaffen in mijn atelier of in de webwinkel: https://textielverfenmeer.nl
Pinnen in helaas nog niet mogelijk.

incl. btw

Christel Sins-Camp

https://christelsinscamp.nl

Atelier Chriss Cross Textile Art

Wagenstraat 21
WAGENBERG, 4845CS Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trust dadge