Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop “zeefdrukken met textielverf” (vol)

16/10/2021 / 10:00 15:00

Zeefdrukken kun je niet alleen met inkt op papier, maar ook met textielverf op stof. In de workshop “zeefdrukken met textielverf” ga je aan de slag met een zeefdrukraam om een serie interssante afdrukken te maken op stof, die later nog met allerlei andere technieken, zoals vrij (machinaal) borduren. Ook bij deze workshop hoort natuurlijk een full colour naslagwerk. Ten slotte heb ik natuurlijk ook een aantal tips&tricks voor je om je werk verder te bewerken.

Kosten: € 40,00 per persoon, incl. koffie, thee, frisdrank en excl. materialen en lunch.
Ik geef de workshop stoffenserie verven in mijn atelier in Wagenberg (tussen Breda en Dordrecht). Niet rolstoeltoegankelijk.
Aanmelden via e-mail of chat o.v.v. de workshop, datum, naam, e-mailadres en telefoonnummer, waarna de benodigdhedenlijst en betalingsgegevens toegezonden worden.
Annulering via e-mail. Na ontvangt van een bevestigingsmail is de annulering definitief; de datum van binnenkomst van de e-mail is de annuleringsdatum. Tot twee weken voor aanvang van de workshop wordt het volledige bedrag teruggestort; daarna is restitutie niet mogelijk. Het is echter wel mogelijk om (na overleg) een vervanger te sturen.
De meeste materialen kun je ook aanschaffen in mijn atelier of in de webwinkel: https://textielverfenmeer.nl
Pinnen in helaas nog niet mogelijk.

incl. btw

Christel Sins-Camp

Bekijk de site van Organisator

Atelier Chriss Cross Textile Art

Wagenstraat 21
WAGENBERG, 4845CS Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onafhankelijk geverifieerd
224 beoordelingen