Verzenden en retourneren

Wat zijn de verzendkosten?
Voor verzending worden de tarieven van Post.NL gehanteerd.
Voor bestellingen vanaf € 50,00 zijn de verzendkosten gratis.

Waarom zijn de verzendkosten zo hoog?
Omdat er geen verzendkosten in de producten verrekend zijn. Dat houdt de prijzen van de producten laag en is eerlijker voor diegenen die meerdere producten bestellen.

Wanneer komt mijn bestelling?
Zodra de bestelling gereed is, ontvangt u een e-mail. Mochten er producten niet op voorraad zijn, dan ontvangt u een e-mail het de verwachte levertijd. De totale bestelling wordt pas verstuurd als alle producten voorradig zijn.
Wanneer het pakket ingeleverd is bij Post.nl, krijgt u van Post.nl een e-mail met een Track&trace code, waarmee u het pakket kunt volgen.

Wordt er ook aan het milieu gedacht?
Alle bestellingen worden verpakt en verzonden in “tweedehands” verpakkingsmateriaal. Het plastic verpakkingsmateriaal wordt gehaald bij de plaatselijke winkeliers, zodat die minder plastic afval weggooien en de kartonnen dozen komen van eigen inkoop of van de supermarkten.

Verzenden jullie ook naar België?
Verzenden naar België is best prijzig en er zijn meerdere mogelijkheden; te veel om in de webwinkel te vermelden. Woont u dus in België, neem dan contact op via het contactformulier en informeer wat de verzendkosten voor uw bestelling zijn.

Kan ik mijn bestelling herroepen of retourneren?
Ja, dat kan binnen 14 dagen na ontvangst. Gebruik daarvoor het herroepingsformulier, onderaan de website.
De retourkosten zijn voor de koper.